یک زن بریتانیایی هنگام تلاش برای یافتن پدرش در هند با چالش هایی روبرو می شود.
کارگردان
Anurag Kashyapفیلم هندی ” آن دختر با چکمه های زرد” That Girl in Yellow Boots 2010 یک فیلم هیجانی به کارگردانی آنوراگ کاشیاپ است که کالکی کوچلین و ناصرالدین شاه به عنوان نقش اصلی در فیلم بازی می کنند .
این فیلم برای اولین بار در جشنواره بین المللی فیلم تورنتو در سپتامبر ۲۰۱۰ و بعد از آن در جشنواره فیلم ونیز به نمایش در آمد . همچنین در چندین جشنواره در سراسر جهان از جمله جشنواره بین المللی فیلم جنوب آسیا نیز به نمایش در آمده است . انتشار عمومی فیلم در تاریخ سپتامبر ۲۰۱۱ انجام شد .
کالکی کوچلین بازیگر نقش اول که به همراه انوراگ کاشیاپ نیز فیلم را نویسندگی کرده است، گفت: «بسیاری از این شخصیت ها بر اساس چهرههایی ساخته شدهاند که من در هند بزرگ شدهام… وقتی به عنوان یک زن سفیدپوست در هند بزرگ شدم، همیشه عجیب بود ؛ بیگانگی خاصی به همراه داشت، و شما در نهایت خود را بیگانه می بینید .
انوراگ کاشیاپ از کوچلین خواست که اولین صحنه را بنویسد، تا دیدگاهی زنانه در مورد رفتار با زنان سفیدپوست در ادارات دولتی هند داشته باشد، زیرا او شخصاً عینیتسازی را تجربه کرده است. او همچنین می خواست موضوع کودک آزاری را بررسی کند. او پیش از این در فیلم I Am (2010) آنیر نقش کودک آزاری را بازی کرده بود و خود نیز به مدت ۱۱ سال قربانی کودک آزاری شده بود.
در مرحله نگارش، کوچلین و کاشیاپ در ابتدا بر سر پایان با هم اختلاف نظر داشتند، زیرا کوچلین خواستار پایانی خوش بینانه بود، بر خلاف کاشیاپ که میخواست اینطور به تصویر بکشد که “…همیشه راه حلی برای مشکلات خود دریافت نمی کنید”.
این فیلم در یافتن بودجه مشکل داشت زیرا به موضوعات بحث برانگیز مانند سوء استفاده از کودکان و اعتیاد به مواد مخدر می پرداخت و «تفاوت زیادی با آثار قبلی او داشت». همانطور که کاشیاپ می گوید، “من می خواستم فرمولی را بشکنم که بسیاری از کارگردان ها و بازیگران در آن قرار دارند .
این فیلم تنها در ۱۳ روز فیلمبرداری شد. این فیلم عمدتاً در فضاهای تنگ مانند آپارتمانها، سالنهای ماساژ و ریکشا صحنه برداری میشد که منجر به “احساس ناراحتی کلاستروفوبیک است که در کل فیلم نفوذ میکند”. بسیاری از بازیگران قبلاً در تولیدات تئاتر با هم کار کرده بودند. این آشنایی باعث شد تا کارگردان فیلم در مدت زمان کوتاه تری فیلمبرداری کند. او اعتراف کرد که در طول فیلمبرداری هیچ یک از بازیگران را کارگردانی نکرده است، “من هرگز به هیچ بازیگری نگفته ام که چه کار کند، فقط چه کاری را انجام ندهد. شما باید به بازیگران خود اعتماد کنید و من از درون و بیرون خودم را می شناسم.” او کل فیلمبرداری را از نظر احساسی خسته کننده و سخت می دانست، به ویژه به این دلیل که بیشتر با پول قرض گرفته شده ساخته شده است.
این فیلم با نقدهای بیشتر مثبت روبرو شد. راجر ایبرت از شیکاگو سان تایمز ۳٫۵ از ۴ ستاره را به آن داد و همچنین خاطرنشان کرد که ارزش فیلم در پرتره آن از روت و استقلال او به عنوان یک فرد خارجی در شهری وسیع و بی توجه است. کیا ماکارچی در بررسی هافینگتون پست خود نوشت: «یک پرتره واقع گرایانه ترسناک از درد غیرقابل تصور – تصویری با پایانی است که آرزو می کنید کاش می توانستید فراموش کنید.» Nupur Barua از fullhyd.com به آن امتیاز ۷ از ۱۰ داد و گفت که علاوه بر لحن ناامیدی و مالیخولیایی شبیه کاشیاپ، آن دختر با چکمه های زرد بهترین تا به امروز بهترین کار انوراگ کاشیاپ است، و افزود که شما میتوانید آن را «فقط تماشا کنید». اگر بتوانی ناگفتنی ها را تحمل کنی». پارمیتا بورا، در EF News International ، نوشت: “کالکی کوچلین آن دختر با چکمه های زرد را بر روی شانه های خود حمل می کند و این کار را با روحیه و قدرت عالی انجام می دهد.” Shivesh Kumar از IndiaWeekly به فیلم ۳٫۵ از ۵ ستاره اهدا کرد.
- لینک های دانلود
- تریلر
- برچسب ها
- کیفیت 720p WebDL
- 1050 مگابایت > با زیرنویس فارسی چسبیده